Bryllup

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotograf med udgangspunkt i Ikast. Der kan tilbydes mange løsninger og pakker til at fange de små og store oplevelser på jeres store dag.

Det er vigtigt for mig, at I er trygge hele vejen. Det starter med en telefonsamtale, hvor vi snakker om, hvad I ønsker, og hvad prisen vil være. Derefter vil I modtage et tilbud med det, vi har aftalt til godkendelse.

Vi snakker sammen igen, når vi kommer lidt tættere på brylluppet, hvor vi aftaler en kæreste fotosession. Her kan vi lære hinanden lidt bedre at kende. Vi vil også tjekke de steder, hvor vi skal tage billeder på selve dagen. Så ved vi, hvad vi kan forvente, og I ved, I kan forvente at få nogle gode billeder. Jeg vil komme med råd og idéer til steder, vi kan kigge på.

På selve dagen vil jeg ankomme ca. 45 min. før for at tage billeder af gæsterne og af gommen, når han ankommer til kirken.

Når bruden ankommer, vil jeg være klar til at fotografere hende.

Under vielsen vil jeg dække de forskellige situationer, I ønsker. Der aftales med præsten, hvilke billeder der kan tages under vielsen. Efter vielsen tager jeg billeder af lykønskningerne fra gæsterne og evt. ris kastning.

Resten af dagen vil blive som aftalt. Vi tager evt. ud for at tage billeder af jer. Her er der mulighed for en lille pause, hvis det ønskes. Forvent at det vil tage ca. en time. Det kommer selvfølgelig an på, hvor langt vi skal køre.

Hvis vi skal til reception derefter, vil der blive taget billeder af jer og gæsterne. Det er de sjove øjeblikke med et glimt i øjet, jeg lægger mest vægt på. Det er også her, jeg vil holde en lille pause for at få lidt at spise og drikke.

På lokationen for festen, starter jeg med at tage billeder af borddækningen. Resten af dagen vil tage billeder af jer og gæsterne, der hygger sig, og vil forsøge at ramme de sjove og gode øjeblikke. Hvis det ønskes, fortsætter jeg til brudevalsen omkring midnat.

Efter brylluppet vil jeg starte med at redigere billederne til jer. Der kan gå op til 14 dage før I får billederne. I vil modtage billederne fra en hjemmeside, som hedder: Cloudspot.io. Den giver adgang til et online galleri, som kan deles med jeres gæster, og dem I vil. Der vil være adgang ca. et år, hvor det er muligt at downloade alle billeder på én gang i høj opløsning. Ønskes billederne på en USB-nøgle, skal I forvente en lille merudgift.

Priser

Herunder er en oversigt over tre pakker af hvordan eks. en fotografering af jeres bryllup kan forgå. Det er kun forslag. Men vi kan tag en snak så vil jeg kunne give en mere skarp pris og lave en pakke der passer jer.

Lille Pakke

I den lille pakke er der som standard med i pakke

Stemningsbilleder i kirken
Vielsen
Lykønskninger
Brudeparbilleder

Tid: ca. op til 3 timer

Pris: 2500 kr.
incl moms

Mellem Pakke

I den mellem pakke er alt fra lille pakke

Borddækning
Reception

Tid: ca. op til 5 timer

Pris: 4500 kr.
incl moms


Stor Pakke

I denne stor pakke er alt med fra lille og mellem pakke

Hele dagen fra start til brudevalsen.

Tid: ca. op til 12 timer

Pris: 7500 kr.
incl momsInfo

Priserne herover er ca. priser og de kan ændre sig efter hvad i ønsker og vi aftaler. Så det passer helt til jer. Kørsel er regnet i prisen for ca. 50 km pr. vej på dagen. Minus bro og færger.

Fotograf Staghøj
Att: René Staghøj Nielsen
Nygade 112
7430 Ikast

Telefon: 31 21 29 34
CVR: 30 43 86 12

Copyright:
Alle billeder på denne hjemmeside er copyright til Fotograf Staghøj og må ikke kopiret eller vidergives uden tilladses